събота, 19 октомври 2013 г.

За да влезеш в ГГФ-то.....

За да влезеш в ГГФ-то не ти трябва много бал,
но докато го изкараш ставаш целия в кал
Дай, дай, дай,дай Боже, дай
нощите студентски, Боже, ах да нямат край

Търсим камък, търсим руда, търсим цветния метал,
но накрая се оказва ,че сме целите в кал
Дай, дай, дай,дай Боже, дай
нощите студентски, Боже, ах да нямат край

.......
 Хайде, здравейте от мен, исках първо да ви поздравя с  химна на Г ГФ-то (геолого-географския факултет), който най-вероятно никой от вас не е чувал. Тези дни нещо си припомних  милите студентски години, многобройните пиянски практики и безбройните купони, на които сме осъмвали.Та в този ред на мисли ще ви покажа една от последните картички, които направих, тя е на тема география и пътувания по света. Ето я и нея


 
За картичката използвах прекрасния печат на Криста Смит, която така да се каже направо         " заспа".Украсата е семпла, но смятам ,е доста тематична. Тагчето, не случайно е с Африка :-))) , но това е една друга история.....
Хайде скоро, че отивам да спя...


четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Воо!

Здравейте, момичета, мина нашия празник  на картичкоправещите и вече мога да покажа картичката , която правих за моето късметче- Нели Станчева. Много се чудих какво да бъде картичката и реших да бъде хем есенна, хем хелоунска. Да си призная не харесвам този празник, може би защото не го разбирам, но както и да е, има го и хората го празнуват. Та в този ред на мисли, реших и моята картичка да е на такава тематика. Покрай направата и няма нищо интересно, така че направо ви я показвам.


 Искам на всички ви да пожелая нестихващо вдъхновение и много свободно време за любимото хоби.Чао  и до скив!събота, 5 октомври 2013 г.

Странно!

Здравейте, момичета, първо искам да ви поздравя с празника на кртичкоправещите и да ви пожелая много творческо вдъхновение и поводи за усмивки! Днес искам да ви покажа една картичка, която е малко странна поне за мен . Направих я за победителката по случай първата годинка на страницата ми Handmade-by-Nekezova, исках да е различна и най-вече да няма картинка, не знам защо, но не ми се оцветяваше. За направата и използвах скеча на MOJO, който този път беше меко казано странен. Картичката стана  малко меланхолична или поне на мен ми струва така. Ето я и нея вие кажете.


Това е от мен за днес, очаквайте ме съвсем скоро пак!