сряда, 23 септември 2015 г.

Малко френски шик

       Както обещах преди няколко дни, съвсем сериозно се захващам да изтупам праха на блога си ;-) и ето ме днес пак съм тук , за да ви представя една картичка, която завърших преди малко и е  в стил шаби шик или поне така се надявам да е. Предназначена е за едно момиче, което обича да пътува, нежна  и романтична душа и става на 29. Мислих, и веднага се спрях на шаби шик-а и ПАриж. Нямаше как да е друго яче, защото  ми се искаше да включа новите си хартии  от шурмуването на Илиенци с Ем и компания. Страхотни пастелни, нежни и романтични десени.... Включих и още няколко любими елемента като Айфеловата кула и печатът с марките и се получи това


 Определено резултатът ми хареса  все по-често май ще ползвам тези десени. Хубава и романтична вечер!

http://cardmaniachallenges.blogspot.bg/2015/09/cmc72-pastel-colors.html
http://craftycatzweeklychallenge.blogspot.bg/2015/09/challeneg-293-special-occasion.html
http://craftyribbonschallenge.blogspot.bg/2015/09/challenge-126-happy-birthday.html

петък, 18 септември 2015 г.

Като на 50...

Не мога да повярвам, минали са повече от 7 месеца от последното ми писане тук. Направо ужас! А като се замисля с какъв мерак създадох това местенце.....тцтцтцтц. Това трябва да се промени и то веднага. Та, в този ред на мисли днес ще ви представя една от последните си картички, които правих за една дама на 50. Напоследък ми се иска да правя картички без оцветени картинки, нещо не ми се оцветява пък  ми се струва ,че нещо съм зациклила и търся други вдъхновяващи, различни техники. Днес ще ви покажа една от малкото ми картички, които са направили само със шаблони.


Сега работя върху умението да създавам цветя, които да са що годе различни, за да се завършват проектите. Тези жълтите са нов модел, които са ми малко големи, но не са много лоши. Еми, това е от мен за днес и ще се постарая да съм по- редовна тук.
Хубав и усмихнат ден!