четвъртък, 6 декември 2012 г.

За края на света

Да, да картичка по случай края на света. Само такава поръчка не съм имала, но ето на :-) Честно да си призная като ми поръчаха картичката нямах грам представа как ще изглежда и дълго време отлагах направата и, но момичето, което ми я поръча, Бистра, сподели, че мисли към картичката да подари  компас и фенерче, защото човек винаги има нужда от това, та било то и на края на света :-)Много оптимистично ,нали? И в този ред на мисли,  изведнъж ми дойде блестящата идея , да направя точно компас, който да бъде акцента на цялата картичка.

 Направих си и хартията, защото нямах нищо подходящо за случая, с отпечатване няколко пъти и една карта и след това оцветих с дистрес мастило.За съжаление от снимката не може да се добие ясна представа, защото самият картон е перлен и от светкавицата не излиза много ясно , но ще го оставя на вашето въображение ;-).Ето компасът в по-близък план


Компасът е застарен  с дистрес мастило по края, и с много ембосинг пудра е направен ефектът на напукването. Използвала съм напукващ лак и при числата, за да е някак по- зловещо 
Изпадащата двойка не е случайна, нали е все пак е края на света и никога повече няма да ни трябва.Добавих и малко изкуствен шев за завършек .Мисля, че се получи добре.
Като започнах да правя картичката , използвах скеча при хоби предизвикателството.Средната част реших да бъде заменена с канапа. Ако журито реши , че скечът е използван доста абстрактно, да я премахнат.С тази картичка ще участвам и в блога на Точица, за чиято игра хващам последния влак :-)


13 коментара:

 1. Много ми харесва. И аз имам такава тема на предизвикателство, утре изтича срокът. Твоята интерпретация е страхотна!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, ти,Тони, с удоволствие ще участвам, но не мога да разбера къде да кача снимките за твоето предизвикателство

   Изтриване
 2. Точна така, с коментар. И понеже правилата(можеш да ги видиш в по-задна публикация със заглавие "Игра с награди по случай първия ми блогден ден" гласят, че победителят трябва да се раздели с картичката си в полза на гост дизайнера(в случая мъжа ми:) ), ако избере теб ще трябва да спретнеш подобна, близка до нея:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, да, прочетох , ням проблем, само да спечеля ще направя нова :-)))

   Изтриване
 3. Fabulous card love that image thanks for joining us at A & T Designs challenge this month

  ОтговорИзтриване
 4. Отлично!
  Много е красива!
  /Добре, че се въздържах снощи да не я погледна - дори от любопитство, защото иначе нямаше да публикувам моята!/
  Желая ти успех! - От сърце!!!
  Аз съм решила - да им изпратя моите - независимо от резултата!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Датата е 07.12. - а часът - 9.05 сутринта!
   Незнам къде са тези сървъри!

   Изтриване
  2. Еее, Боряна, много благодаря за хубавите думи :-)Това му е хубавото на картичките, че различните хора харесват различни картички.Твоята е страхотна, направена с много идея и вкус.Успех и на теб! Януари месец и аз ще правя игра за моя блого-рожден ден и ще се радвам да участваш.

   Изтриване
  3. Благодаря ти! С удоволствие ще се включа!

   Изтриване
 5. Ех, че оригинална...и някак си епична се е полчуила. Браво

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотна е тази картичка!!! Много,много ми харесва ! Браво:)))

  ОтговорИзтриване
 7. Чудесна картичка! Определено си се справила с идеята..
  Благодаря ти за това,че успя да се включиш в Хоби предизвикателство 27, зададено от Мими!

  ОтговорИзтриване
 8. Харесва ми, страхотна идея и реализация!
  Много ти благодаря, че ни показа тази интересна картичка и участва в Hobby Challenges!
  Поздрави: Мими

  ОтговорИзтриване