четвъртък, 31 май 2012 г.

Пеперудено

Здравейте всички!Днес искам да ви покажа една картичка, която не е типично в моя стил(то още не мога да кажа ,че и стил имам,но... ).Истината е ,че не си падам ,по ''нежни картички'' и най-вече не мога да ги правя.Обичам нещата да са много цветни,нестандартни,и малко кичозни,и за това ми е трудно да направя''изчистена'' картичка, но клиентът винаги има право :-)Това е картичка за сватба,която трябваше да бъде направена според поканата.т.е. цвят лилаво и бяло,пеперуди задължително,и другото по мое усмотрение.Ето това се получ

Картичката вътре също е украсена,и с място за пари,но за съжеление забравих да я снимам :-)
Ще я включа тук:



четвъртък, 24 май 2012 г.

Полети..Полети..

Пак съм на вълна абитуриенти.Ето какво сътворих за поредната абитуриентка.Условието беше да е нежна и да има цветя и пеперуди .Надявам се да съм удовлетворила желанието
.За първи път правя такава пеперуда,не че е нещо специално,но на мен си ми харесва.Ето я и нея
Ще я включа тук -там :-)

http://whimsyinspires.blogspot.com/2012/05/challenge-40-vintageshabby-chic.html


сряда, 23 май 2012 г.

и 1..и 2..и 3..

...и 1, и 2,и 3........и 12...Кога минаха 12 години откакто беше моя бал ,просто незнам. Балът! Толкова дългоочакван момент,емоции ,приготовления трепети..:-)Колко хубави моменти нахлуват в главата ми като чувам виковете на абитуриентите.Усмихвам се.
Знаете ли, получих поръчка за направата на картичка за абитуриент, момче  от трети човек.т.е никой нищо не ми каза,каква да е картичката ,каквохаресва момчето,нищо. И докато се чудех какво да бъде, минаха поредните абитуриенти,но не в последен модел кола ,а ретро такава .Тъй като наскоро купих подобен печат и  още не съм му се нарадвала,реших ,че мога  да го иползвам именно тук.
Исках картичката да е раздвижена и затова формата е такава.Понеже нямах подходяща хартия си  направих такава със същия печат и малко червено дистрес мастило.Картичката ми е втората shaker картичка ,като пълнеж съм използвалаедни прозрачни камъчета,които да напомнят ,че пътят не е лесен  и трябва да се внимава :-)
Надявам се картичката да ви хареса.



понеделник, 21 май 2012 г.

shake it , shake it.....

Move your body,Baby, ..shake it, shake it,shake it.....Една много стара и яка песен, която ми навява много спомени и настроение.Черпя ви с нея :-)
Тази публикация е по повод първата ми shaker картичка.Отдавна исках да направя такава, но все нямах време.Ето ,че моментът настъпи,една приятелка ми поръча да и направя картичка за момче, но да е нещо тарикатско и забавно :-)
Ето я нея
Да,има още какво да се желае, но като за първи опит мисля, че стана добре.
Ще включа картичката ето тук
http://thepapershelter.blogspot.com/2012/05/challenge-64-birthday-cards-with.html
http://whimsyinspires.blogspot.com/2012/05/challenge-39-anything-goes.html



петък, 18 май 2012 г.

Ретрото ми се получи...

Здравейте,тези дни май музата е с мен. 2 дни 3 картички,това за мен си е голямо постижение. Преди време си поръчах този печат от тук,и все  нямах повод да го пробвам.Тези дни ,имах бойната задача да направя мъжка картичка за рожден ден  и ето това се получи

Картинката я ембоснах няколко пъти,за да стане като лъскава,исках да направя напукан ефект ,но нишо не стане и си остана само като покрита със стъкло.Печатът върху картона имам също отдавна,но пак не го бях ползвала.Малко канап,копче и възелче и воала....Ооо,да не забравя и любимото дистрес мастило,което засили още повече ретро звученето.Дано ви хареса.
Ще включа картичката ето тук
http://allsortschallenge.blogspot.com/2012/05/week-154-card-for-man-or-boy.html
http://whimsyinspires.blogspot.com/2012/05/challenge-39-anything-goes.html

четвъртък, 17 май 2012 г.

Искам да се похваля....

Момичета,искам да споделя радостта си с вас,като ви покажа подаръка от Диляна.Много се развълнувах като взех пакета и като малко дете с шоколад,нямах търпение да се прибера в нас и го отворих направо на улицата.То си беше цяо съкровище,но за да добиете още по ясна представа,го снимах ...ето го и него
Засърбяха ме ръцете и набързо спретнах една картичка с една от цветните хартии и един таг.Това е може би най-бързо,направената картичка и отива за бебе Мaртин.
Дано ви хареса :-)
и лека вечер

Ще включа тази картичка тук -там



понеделник, 14 май 2012 г.

За кърменето

За малко да изпусна тази чудесна инициатива.Миналата година станах майка на един голям сладурко и смятам ,че кърменето е един много интимен  акт между майката и бебето.Макар,че успях да кърмя едва 3 месеца,смятам че съм дала най-доброто на моето момче.Така че мили,бъдещи майки,кърмете децата си!
1-во е много приятно
2-ро незплатно и
3-то можете го само вие
За моята картичка избрах  картинка с фея,която чете на своето дете..Майката е тази ,която дарява нежност ,във всеки един момент.
Дано да ви хареса!
Ще включа картичката тук:
http://craftyourpassionchallenges.blogspot.com/2012/05/welcome-back-to-another-craft-your.html
http://papercraftstar.blogspot.com/2012/05/challenge-96-use-stamp.html
http://thepapershelter.blogspot.com/2012/05/challenge-63-anything-goes.html
http://cardsaddicted.blogspot.com/2012/02/blog-post_28.html
http://2elshi.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

вторник, 1 май 2012 г.

За цял живот

Предстои сватбата на наши приятели и това е втората картичка ,която направих по случая.Картичката не е традиционна за сватба,но ми се искаше да е нещо забавно .Имах печат на тези сладки таралежи ,които поливат  цветето на любовта си и ми се стори много подходящо за случая.
Ще включа картичката ето тук :
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
http://2elshi.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
http://prairiefairyfridays.blogspot.com/2012/04/midweek-reminder-for-challenge-77.html
http://ladybugscraftsinkchallengeblog.blogspot.com/2012/04/challenge-59-birthday.html
http://hobbychallenges.blogspot.com/2012/04/12-30042012-14052012.html