вторник, 4 юни 2013 г.

Бебешки съкровища- част 2

Здравейте, творящи, минавам днес на бързо да ви покажа втората част от бебешките ми съкровища, които правих този месец. Първата част може  да видите тук.След толкова много кутии, нещо май вдъхновението започна да ме напуска , и затова сега правя един албум, който ще ви покажа съвсем скоро. Първата кутия, която ще ви покажа може да ви се стори не точно като за "бебешки съкровища", но исках да избягам от коловоза, в който бях влязла





Втората е за една малка госпожица, тук опитът ми за бягство е главно цветово,че ми омръзна от това лилава и розово.




ЕЕ, третата си е напълно момичешка  в лилаво :-)




Последната, която ще ви покажа е за един малък, сладък бебок в цвят резеда




 Това е дами от мен. Мисля с една от тези кутии да играя за първи път в новия блог за предизвикателства на  Tochica  с червената кутия. Хайде чао  и до скиФ.
Още неща, изработени от мен ,може да намерите тук







4 коментара:

  1. Леле, колко много кутии! Разбирам те, че вдъхновението е в застой. Това си е много работа, но си се справила блестящо! Тази идея ми отлежава отдавна в главата и някой ден ще направя подобна.

    ОтговорИзтриване
  2. Су-пер, както винаги! :)))) Ани, гледам и ти си се отдала на бебешоци като мен... :D Много са хубави кутийките и много радваш с това, че си избягала от традиционното! <3 Знам, че винаги мога да разчитам да видя оригинална идея в твоето уютно блог-местенце! <3 :))) Браво! ;)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, Джиджка, бях се затъжи за теб :-)Радвам се,че ти харесват! Как сте с бебка ?Тя е родена на една дата с моя син

      Изтриване
  3. Чудеса си сътворила! Браво!

    ОтговорИзтриване