четвъртък, 6 юни 2013 г.

Албум за едно приятелство

Здравейте, момичета, и днес минава на бързо само да ви покажа с какво се занимавах 3 нощи.Тези 2 седмици програмата беше доста натоварена ,по цял ден с детето и вечер яко бачкане до 3 часа, май май вече съм на ръба на силите си, но няма как. Днес ще ви покажа един албум, който правих с много мерак , защото беше поръчан от 4 приятелки за рождения ден на 5-тата, и това толкова ми напомни за моите приятелки от детинство, с които скоро се смяхме, че преди сме били като от "Сексът и градът'', а сега сме като от филма ''Отчаяни съпруги'', но както и да е стига с тези лирически отклонения, а по същество, защото  снимките са много. Албумът е разчупен с много сгъвки и преди време  го бях видяла при Юлето.
Това е корицата заедно с кутията


В разгънат вариант и скрита средна част



И с отворена средна част


  Първата част на албума е детство и тийн години, Детските снимки съм ги изрязала като от едно време с накъдрен ,бял ръб, малко бебешки декорации и едно висящо пране :-)


Тук съм добавила и 2 текста, единият е на "Тангра''- "Малкят град"-тъй като момичетата са от Полски Тръмбеш а другият е на "Клетва" на "Щурците". Две джобчета с мини тагчета, на които да се напишат лични пожелания към рожденичката

Тук ви показвам 5 личица, които свързвам с настроенията през тийн годините :-)


 Страничка от завършването,тъй като снимките бяха доста по- големе от мястото се наложи да им направя джобчета и да се издърпват


Средната част посветена на семейството-майка, баща и сестра.Сложила съм и една малка совичка  за учението



Тази ми е една от най-забавните снимки само дано момичето не ми се  обиди


и третата част е сватбата и бебето


Тук отново с издърпване



 
                                                            Първите ми ръчни цветя


Еми това е от мен, надявам се да не съм ви отегчила.









7 коментара:

  1. Ани,албумът е прекрасен. Какво говоря, приказно прекрасен е! Толкова много труд си вложила, всяка снимка, е внимателно обмислена....Страхотен подарък се е получил, рожденичката ще скача от радост. Кошничката с цветята е много красива, поздравления за първия ти опит с тях :) Заслужавало си е седенето до късно- резултатът е впечатляващ, поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен албум,Ани!!! Много раздвижен,оригинален,богат на емоции. Много добре си подбрала всички важни моменти от живота на тази млада дама. А труда и безсънието са си заслужавали,защото резултата е чудесен.Сега може да се отдадеш на заслужена почивка :)))Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  3. Ехааа, мила, страхотен албум! Очите ми останаха в него! как си пипнала всяко едно нещо, всяка снимка, прекрасно е станало!!! Браво!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, земляче.Уникален е. Всичко си е на мястото. Всеки важен момент от живота е отразен. Снимката с очите е много точно попадение. Не вярвам да се сърди. По-скоро след просълзяването от прекрасната изненада, тези очички ще я разсмеят :). Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Браво Ани! Много е хубав и стилен! Със сигурност момичето за което е предназначен ще бъде очарована:)

    ОтговорИзтриване
  6. Леле, колко труд, но си заслужавал всяка минута! Чудесен е! Сигурна съм, че ще се хареса и на получателката. Браво.

    ОтговорИзтриване
  7. Това е голям проект с вложен много труд и идеи! Браво, Нели! Страхотно си се справила!

    ОтговорИзтриване