събота, 13 декември 2014 г.

Нежност и макове

Здравейте, остават 12 дни до Коледа, а аз не съм направила нито една коледна картичка, затова път правя всякакво други неща ;-) Днес ще ви покажа една картичка, която направих за майката на една колежка. Каза ми,че майка и обича червено и цветя. Е как да не съчетая тези 2 неща и се получиха най-яките макове, които някога съм правила. Ето я и нея


Самата картичка е семпла, еднослойна без излишни елементи.  Реших да ползвам този силует, защото е много женствен и нежен. За първи път всичките цветя по картичката са мое лично и ръчно производство и да си призная много ми харесва да ги правя. Имам щанцата на Сизикс повече от година и все нещо ме мързеше да си направя ръчни цветя и използвах главно рози , но ето ,че дойде и този момент. Мисля, че се получиха хубави и, че няма да са  последните. Това е от мен и дано следващото включване да е по-скоро ;-)

http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/12/blog-post.html

1 коментар:

  1. Маковете наистина са си много яки - супер са! Пък и картичката като цяло се е получила страхотна. Благодаря, че я включи в моето предизвикателство при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване