вторник, 27 септември 2016 г.

Многослойна, цветна и с печат или моята любима техника

Здравейте, момичета! Май дойде момента да поизтупам праха от моето блог местенце. Скоро не се бях включвала в никакви размени, но ето ,че тази година успях. Днес ще ви покажа картичката, която направих за моето другарче Красимира Щерева от картичкофурийската размяна по случай Световния ден на картичкоправещите.  Обожавам печатите, те  са ми  на сърце, още в самото начало, когато започнах да се занимавам с това хоби, и нямаше толкова много щанци. Отдавна не си бях купувала печати, но този пропуск се поправи с последните, които  купих, а именно сладките котета на Скрапбери. Хората, които познават моя стил, знаят ,че аз обичам многослойни, цветни картички, точно такава е и тази, затова бързам да се включа и в предизвикателството нa Картичкофуриите. Ето я и неяСнимката не е най-дората, но бързах да пратя картичката и това успях да снимам. ДАно да ви е усмихнала. Хубав и успешен ден !


2 коментара:

  1. Крайно време беше да поизтупаш малко. Харесвам закачливият ти и многослоен стил. Много се радвам, че уважи моето предизвикателство и ти благодаря от сърце! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Добре дошла отново на борда мила моя.Липсваше ни!Страхотна картичка-свежа ,пъстра,весела и закачлива.Браво!Благодаря ти, че я включи в предизвикателството при Фуриите.Успех!

    ОтговорИзтриване