неделя, 25 март 2012 г.

Назад във времето ,когато.....

За малко да изтърва това  чудесно предизвикателство "Назад във времето",зададено от July art.
Чудесно е човек да може да импровизира във всяка ситуация.Хареса ми идеята за създаване на картичка с подръчни материали....Това ми напомня  за сватбата, на една много скъпа на мен приятелка.В суматохата просто  бях забравила за картичка и се наложи да импровизирам.Да си призная нямаше много възможности и просто взех една салфетка,спомням си че беше бяла,и написах своето пожелание и я пъхнах в пликчето с парите.Изненадата беше голяма ,когато след 2 години бяхма на гости в тях ,и тя извади кутията със сватбените картички и моята салфетка беше прилежно прибрана при всички останали.Нещо май май се отнесох... и така по същество.Ето я картичката , която искам да представя
Сега да обясня Незнам дали се вижда добре, но основата на картичката е релефна,тези цветя направих като ирязах от картон цвете и после дупка по дупка с една карфица очертах цветето.Обърнах от опаковата страна ,за да са изпъкнали дупките.Цветето също е много лесно , то е тип оригами,тичинките са от синци,които останаха от първия ми и засега последен опит за дърво от мъниста,а салфетката от старата колекция .Това е резултатът.
Включвам картичката ето тук
http://cardsaddicted.blogspot.com/2012/03/108.html

2 коментара:

  1. Страхотна е! Ръчно направените цветя си имат свое излъчване, което липсва на машинните ;) Благодаря от сърце за участието ти в това истински ръчно предизвикателство!

    ОтговорИзтриване