понеделник, 11 юни 2012 г.

Картичка за любимия ми мъж

Здравейте,напоследък май правя повече картички за мъже отколкото за жени :-))Тази ,която ще покажа сега също е за мъж,но не за кой да е ,а за моя мъж.Рожденият му ден е другия месец на 4 юли,но някак ме връхлетя вдъхновение.Имам си комплект  нови печати с мече  рибар, футболист и треньор и нямах търпение да ги пробвам .Моят мъж  не е рибар,но винаги отива за риба с голям мерак и с голяма кофа, и накрая си остава само с мерака ,но нищо... важна е страстта. Като видях този мечо рибар ,който подремва сладко сладко,си представих точно него :-).Ето я  и картичката
Нямах подходяща хартия и затова реших  да си ембосна една рибка и после с дистреса и стана ето това.Мечо може риба да не е хванал ,но пък е уловил моето сърце :-))
И понеже нашето щастливо семейство преди година се сдоби с един малък ,прекрасен змей,наречен Павел, затова и надписът  е за най-добрия татко.Картичката е от двама ни :-)Забравих да добавя,че нашият татко обича да пийва биричка и си е номер едно за нас.
Обичаме те Киренце :-)
Ще вкча картичката ето тук :

2 коментара:

  1. What a lovely card! Thanks for sharing your gorgeous job with us at Secret Crafter Saturday Challenge this week.

    Hugs, Franz.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами,ако вземе да надникне в блога ти и разбере за изненадата ти,Анелия????Може би,все пак ще е нужно да подчертаеш тена му, нали е потъмнял от "слънцето":))))

    ОтговорИзтриване