понеделник, 11 юни 2012 г.

Картичка за любимия ми мъж

Здравейте,напоследък май правя повече картички за мъже отколкото за жени :-))Тази ,която ще покажа сега също е за мъж,но не за кой да е ,а за моя мъж.Рожденият му ден е другия месец на 4 юли,но някак ме връхлетя вдъхновение.Имам си комплект  нови печати с мече  рибар, футболист и треньор и нямах търпение да ги пробвам .Моят мъж  не е рибар,но винаги отива за риба с голям мерак и с голяма кофа, и накрая си остава само с мерака ,но нищо... важна е страстта. Като видях този мечо рибар ,който подремва сладко сладко,си представих точно него :-).Ето я  и картичката
Нямах подходяща хартия и затова реших  да си ембосна една рибка и после с дистреса и стана ето това.Мечо може риба да не е хванал ,но пък е уловил моето сърце :-))
И понеже нашето щастливо семейство преди година се сдоби с един малък ,прекрасен змей,наречен Павел, затова и надписът  е за най-добрия татко.Картичката е от двама ни :-)Забравих да добавя,че нашият татко обича да пийва биричка и си е номер едно за нас.
Обичаме те Киренце :-)
Ще вкча картичката ето тук :

4 коментара:

 1. What a gorgeous masculine card, just perfect for our Father's Day Challenge this week at the Secret Crafter Saturday Challenge, thank you for joining us
  Hugs Kate xx

  ОтговорИзтриване
 2. What a lovely card! Thanks for sharing your gorgeous job with us at Secret Crafter Saturday Challenge this week.

  Hugs, Franz.

  ОтговорИзтриване
 3. Great Male card
  Thanks for joining us at One stop craft challenge this week and good luck!

  Hugs
  Francesca

  ОтговорИзтриване
 4. Ами,ако вземе да надникне в блога ти и разбере за изненадата ти,Анелия????Може би,все пак ще е нужно да подчертаеш тена му, нали е потъмнял от "слънцето":))))

  ОтговорИзтриване