събота, 16 юни 2012 г.

За един любител на колите....

Довечера сме на  рожден ден на един приятел.Голямо чудене падна какво да му подарим, дали дреха или пари или някаква козметика,но накрая прагматизма в мен надделя. Малко за него, той е банков служител, т.е. по цял ден е седнал на бюрото пред компютъра, от бюрото в колата и от колата на масата :-))))Та в този ред на мисли и с идеята, че  човек все по рядко се глези, решихме да  му подарим ваучер за масаж на цяло тяло. Напоследък май все това подаряваме, но да си призная нямаме оплакване, всички са много доволни и с кеф си ползват подаръка :-) Дано и сега да е така! Пропуснах да спомена, че Емил, така се казва нашия приятел, е маниак на тема  коли, и най вече на своята собствена :-)) Затова и картичката е с кола,макар и ретро.
Канапът ми става един от любимите  крафтърски материали, и е особено подходящ за ретро стила. Застарих картинката с малко дистрес мастило,за да се засили стария ефект. А накъде кола без ключ....Вътрешността  е малко по-различна, с цел  да има място за ваучера.
Мястото за пожелания е украсено с 3 халби бира, ей така, за закачка, все пак това е любимото питие на Емил :-)Сега остана само да надпишем картичката!

Ще включа картичката тук:
7 коментара:

 1. ooh what a fabulous project . I love the vintage car and the little key charm
  Thanks for joining us at LCI this fortnight
  Lisa x

  ОтговорИзтриване
 2. Kaunis ja hillitty kortti ihanissa väreissä! Kiitos osallistumisesta The Paper Shelter: anything goes-haasteeseen tällä viikolla!
  Kaunista kesää sinulle ja kaikkea hyvää--toivottavasti tapaamme pian uudelleen :) An

  ОтговорИзтриване
 3. Another lovely creation, lovely vintage feel and love the little charm! Thanks again for sharing with us at LCI this fortnight, good luck! Pami x

  ОтговорИзтриване
 4. Great project, love the colours and great image.
  Glad you could join us at Ladybug Crafts Ink this time.
  Hugs Sally xxx

  ОтговорИзтриване
 5. Great Card! Thanks for Joining Craft Your Passion this week! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна идея с ключето!Брависимо!

  ОтговорИзтриване
 7. Fabulous, a card & gift in one :)
  Thanks for joining us at The Paper Shelter & Good Luck!
  Hugs
  Tracey
  x

  ОтговорИзтриване