вторник, 28 август 2012 г.

На добър час

С наближаването на месец септември, идват и училищните трепети, а каква по голяма емоция от първия учебен ден на нашите деца. С прекрачването на училищният праг, ние родителите разбираме, че детето ни  пораства и започва нова етап от живота си. Радост  и малко тъга, тревоги и различни емоции ,това час от чувствата, които изпитваме в този ден. А какво ли си мислят децата? Трудно е с едно, а какво ли е изпратиш 2 деца наведнъж в училищния двор?Дай, Боже, и аз да разбера :-))))И понеже емоциите в този ден са много и силни, представям ви една картичка , която направих по този повод, а именно първият учебен ден на близнаци.

Беше голямо приключение да се намери картинка на близнаци , а какво остава на картинка с близнаци и с чанти :-).Но на  помощ  дойде Петя Лалева, която ми прати тази картинка. Благодарение и на момичетата от консорциума успях да се справя и с размерите на картинката. Благодаря ви от сърце. Две думи и за картичкта.Картичката е направена по скеча от hobby-то. Картинката е ясна 2 сладурки с чанти и учебници, една от любимите ми хартии, която  мисля е подходяща за темата на картичката. Сърцата в ъгъла, символизират любовта към знанието и не на последномясто едно семпло пожелание "На добър час" за първокластниците.
Ще включа картичката тук;


3 коментара:

  1. Благодаря ти,че участва в Hobby Challenges,на добър час и на малките сладурки,за които е картичката!С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  2. Ех,че хубав повод за картичкаа..
    Сигурно наистина не е лесно да си мама на двама, които толкова много си приличат ..външно.. и тази прилика да не те подвежда и да продължаваш да виждаш зад иначе еднаквите личица всяка малка душичка, толкова различна от другата..
    Представям си с какъв трепет малките дами очакват своя първи учебен ден и съм сигурна,че тяхната майчица ще е много горда с двете ученички. При всички случаи с две на една възраст и в едно и също училище е по-лесно, отколкото с две в различни училища по едно и също време :)
    КАртичката се е получила чудесна и закачлива с тази картинка.
    Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство 20, "СКЕЧ", зададено то Ива!

    ОтговорИзтриване
  3. What a bright card... thanks so much for joining TTCRD's challenge this week!

    ОтговорИзтриване