понеделник, 8 октомври 2012 г.

За моето най-голямо вдъхновение

  За моето най-голямо вдъхновение  или най-точно казано моя син. Казва се Павел и е  почти на година и половина. Да ви кажа честно, голяма шайка е, и често пъти ми изправя косата, но си е моята най-голяма любов и слабост. Още съм по майчинство, и затова прекарваме доста време заедно в парка,  използвайки всяка слънчева минута за игри. Често прекарваме часове, играейки с паднали листа или просто  събираме кестени. Ето тази мила гледка ме вдъхнови за направата на тази картичка. Тези дни ще сложа и снимка на детенце, но е в телефона на мъжа ми, а с тези  нови технологии не съм на ти и не мога да сваля снимките :-)))
Картичката направих на един дъх-само за 2 часа и 35 мин, това е най-бързо направената картичка и съм много доволна. Без повече приказки ,ето я и нея таааааа даааааааамЕто го и него. Моето русо,  малко момче, играещо  между падналите листа , гледащо с големи,любопитни и търсещи очи :-)Ето и снимката, за която ви говорех 
Ето и малко инфо за картичката. Размер 14/14, хартиите са от есенното блокче, което бяха пуснали в "Лидъл" и е много подходящо за случая. Исках  листата да се преплитат в образа на детето, сякаш нежен вятър ги носи навсякъде. Малко канапче с листо за разкош :-) и воала. Написът  е дистреснат, тъй като картончето беше бяло и не беше в цветовата гама на картичката. Цветът е кафяв, незнайно защо , но на снимката излезе като лилав :-(
Картичката ще отиде при едно също толкова русо и палаво детенце, на което сме на рожден ден  другата седмица. Реших надписът да не е "честит рожден ден",а нещо по неутрално.И тъй като нашите деца-слънца ни даряват с безброй чисти и неподправени усмивки ,реших ,че това ще е нашата усмивка за тях . 
Обичам те, детенце мое!

15 коментара:

 1. This is so adorable. Thanks for playing along with us at Kaboodle Doodles this week.

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна картичка, толкова топла, слънчева, носеща обич!... но и как иначе с това вдъхновение до себе си?

  ОтговорИзтриване
 3. Your card is so pretty with beautifully warm autumnal colours.

  Many thanks for joining our Autumn Leaves and Trees theme at Allsorts challenge this week.

  B x

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесна картичка! Толкова слънчева и топла! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Ани

  ОтговорИзтриване
 5. Your card is quite delightful with all the richly coloured autumnal leaves.

  Thanks so much for joining in with our Autumn Trees and Leave theme Allsorts this week.

  B x

  ОтговорИзтриване
 6. such a sweet card! Thanks for joining in with the Ribbon Girl card challenge, Mary G x

  ОтговорИзтриване
 7. От картичката ти лъха топлотата, нежността и майчината необятна обич! Благодаря ти за участитето в предизвикателството на Card Mania Challendges.

  ОтговорИзтриване
 8. BEAUTIFUL card very colourful such imagination ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

  ОтговорИзтриване
 9. Aneliya, your brightly colored precious babe playing with blocks in the leaves looks wonderful on this beautiful fall card. So glad to see your entry at the Crafts and Me Stamps' digi team's "My Sentiments Exactly!" challenge. Hugz, ~ Rose

  ОтговорИзтриване
 10. Love the leaf charm and cute adorable digi baby image! Thanks for joining us at Kaboodle Doodles’ “Autumn Leaves Falling / Fall Colors” Challenge!

  Kath
  Blog: Creo by Lady Katutz
  http://creobyladykatutz.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 11. Аз не успявам да видя картичката, но пък Павел е страхотно дете! Със сигурност и картичката, която е вдъхновена от него е разкошна. Надявам се да успея да я видя скоро..(може проблема да е в моя компютър..)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Опс...появи се..! ЧУдесна е..Свежа, сияйна,..в цветовете на слънцето и любовта..Наистина е чудесна!
   Поздравления и ти благодаря за участието в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес", зададено от Вили!

   Изтриване
 12. Приказна есенна картичка! А колкото до русокосите вдъхновителни пакостници - и аз си имам един и напълно те разбирам! Желая ви много здраве и весели разходки в парка!Благодаря ти,че сподели една детска усмивка във Вдъхновеното ни Забавлятелство!

  ОтговорИзтриване
 13. С такъв прекрасен сладур за вдъхновение, просто няма как тази картичка да не стане разкошна!

  Мерси за участието в предизвикателството на Двете елши!

  ОтговорИзтриване