понеделник, 29 октомври 2012 г.

"Шейкър" Коледа

Здравейте, ето и третата картичка от коледния цикъл. Тя е"Шейкър". Намирам този тип картички за много ефектни и напоследък често ги правя. Може би ,обаче, често не мога да улуча подходящия пълнеж.Сега ще ви покажа картичката, но снимката не ми се получи, не мога да снимам подобен вид картички, защото  pvc корицата блести. Затова съм направила няколко снимки от различни ъгли,за да се избегне отблясъка.


Тази снимка не е от най-  добрите, но все пак да има една централно.Ето и по-близък план. Елхата е оцветена тук-там с акрилна боя, за да имитира сняг. Небето отново е с дистрс мастило и шаблон за облаци. Земята е направена с  фин брокат, да имитира снежна покривка.Коледните  звезди също са мацнати с бяла акрилна боя за акцент, иначе са направени от пънч за кленово листо.
Сякаш това е от мен за днес. Приятен ден 4 коментара:

 1. Shaker cards are so much fun Anelia. Great idea having the Christmas tree inside the shaker...it will be covered in decorations when you shake the card :) Thanks for joining our Use a Ribbon challenge at The Squirrel & The Fox

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна шейкър картичка в традиционни Коледни цветове!

  ОтговорИзтриване
 3. Обичам картичките с "шейкър" елемент, а твоята е много хубава!

  ОтговорИзтриване
 4. Such a lovely card, thank you for sharing with Willow Sketchie Challenge this week.

  Kelly x

  ОтговорИзтриване