вторник, 8 януари 2013 г.

Първата ми оранжева картичка

Здравейте, след купищата  коледни картички главно в зелено, червено и златно, реших , че ми се прави нещо различно. Моят мил мъж поиска да му направя картичка за най- близката му колежка в работата по случай рождения и ден. Единственият джокер, който имах е ,че обича котки и толкова. Обикновено мъжете не са многословни, и хич не забелязват детайлите, та и моят хубавец не прави изключение и не можа да ми каже  нищо друго освен това за котките, но както и да е.Лошото е ,ч е нямах никаква идея как да изглежда картичката и преди да стане това, което ще ви покажа, имаше 2 несполучливи опита, много съсипана хартия и материал. Някой път като каже да не върви и не върви. Оставих картичката за няколко дни, за да ми отлежи идеята и снощи с нови сили я подхванах пак. Ето какво се получи


Изненадващо за мен след толкова провали, тази картичка стана само за час и половина, но с предварително оцветена картинка :-) Това е първата ми оранжева картичка и честно да си призная намирам този цвят за тъп, доколкото е възможно да бъде тъп един цвят. Не  знам защо хванах него. Наскоро си попълвах запасите от картон и някак инстиктивно посегнах към него, реших ,че като уважаващ себе си крафтър -ех как го казах само- трябва да имам всякакви цветове, без значение дали ми харесват или не :-))))) И по този повод, си купих тази оранжева панделка при последното ми ходене до "Jumbo". Използвала съм хартия от едно любимо блокче на "Prima",не случайно има ноти и надписи , тъй като  дамата обича да слша музика и да чете, това го знам , защото съм я виждала няколко пъти :-) Ъгълчета с малко камъчета и надпис за разкош :-) Реших да избягам от надписът "честит рожден ден ",  и да добавя този , който ми е много мил. Еми, това е от мен ,дано да съм ви усмихнала !
Искам да ви поканя да отпразнувате с мен моята първа блого-годинка. Повече инфо ето тук
Ще я включа тук -там 



7 коментара:

  1. И според мен оранжевото е тъп цвят. Толкова тъп, че даже бие розовия... ноооо това е друга тема на разговор ;) Картичката ти е станала много хубава! Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хехехе, Нуше, размя ме.Наистина толкова тъп, че бие розовото хахахахаха

      Изтриване
  2. very cute, love how the cat pops on the card! thanks for joining kaboodle doodle

    ОтговорИзтриване
  3. What an adorable card. Thanks for joining us at Kaboodle Doodles this week.

    ОтговорИзтриване
  4. Fantastic color and I must say you make one beautiful bow!! Thanks for sharing it with us at 4 Crafty Chicks. Wonderful inspiration.

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката е прекрасна! Не знам защо не харесваш оранжевото, седи толкова слънчево! Е, може би е малко тъп цвят, ама то не е виновно, че е такова... като блондинките по душа, хубаво седят, ама няма никой в къщи ;)


    ОтговорИзтриване
  6. Sooo cute! Thanks for joining us at Kaboodle Doodles’ “Vintage” Challenge! Happy 2013!!

    Kath - Admin
    Blog: Creo by Lady Katutz
    http://creobyladykatutz.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване