петък, 8 март 2013 г.

Един специален албум

Здравейте, мили жени, майки и  баби. Тази година май май имаме изключение във времето на 8 март,едно слънце като грее, едно чудо......Искам да ви пожелая да сте много обичани жени и най-дорите майки :-)
И понеже съм се разнежила нещо искам да ви покажа един   сватбен албум ,който правих цяла седмица и понеже това е ново амплоа за мен приемам критики и похвали всякакви :-)
Дамата, която ми го поръча искаше да е в стил "шаби шик '',  и "малко винтидж", да има пеперуди , рози  и т.н. Надявам се да съм се справила. Започвам със снимките, че са доста, ще ме извините, за не доброто качество, но трябваше да ги направя доста бързо.


Албумът е "облечен " в тишу


Ето това е корицата


                                       Показвам страниците 2x2 както са в албума. Това страници 1 и 2                                                                Страници 3 и 4, тук решението беше снимките да са на този таг , че да може да се залепят и от двете страни, или от едната снимка, а от другата някакво посланиеСтраници 5 и 6, страница 6 отново е с тагчеСтраници 7 и 8. Отново възможност  за 2 снимки. Тази идея заимствах от Нели Иванчева.
Страници 9 и 10


и в малко по-близък план 
                                       

                                                                        и корица гръб

 Това е от мен , дано да ви е харесало. А по случай новото ми амплоа и най-вече новите ми придобички халките (първите ми) и елементите ми от бирен картон, ще се включа при Мър мяу :-)С този проект искам да се включа и в авантюра на Шми, тъй като за направата на този албум черпих много вдъхновение от Нели и
Violet Cloudlet, които правят страхотни албумчета :-) Това е от мен .

http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/03/blog-post.html
http://craftsandmechallenges.blogspot.com/2013/03/challenge-123-tag-it.html
http://www.craftdoormagazine.com/2013/03/ttcrd-challenge-march-5-11-2013.html
http://ribbongirls.blogspot.com/2013/03/march-card-challenge.html
10 коментара:

 1. Ей, Ани, направо ме разби с този албум! Невероятен е! <3 Всяка страничка е толкова индивидуална, а в същото време страхотно си ги "преплела" в общата шаби-винтидж тема! Тези хартии на Fairy Belle са ми много любими! С тези дантели и дантелен пънч... бижу! <3 Браво! :))))
  Честит осми март и на теб! <3 Да ти се връщат пожеланията! :))))

  ОтговорИзтриване
 2. Уау, Ани... А казваше, че си била мноого заета. Ами сега виждам с какво. Сигурно ненайсет пъти го "прелистих" и всеки път потрепвах от естетическа наслада. Уникално красив, изпълнен прекрасно, премерено, без нищичко в излишък или липса. А финалът е буквално приказен. Прекрасни вдъхновителки си имала, които и аз много харесвам и уважавам.
  Безкрайно се радвам, че стана авантюрист и ти благодаря от сърце, че сподели това бижу в моята Авантюра. :)ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :Въх, изчервих сЪ, много сте мили, момичета.Вашето мнение е много вжно за мен;-)

   Изтриване
 3. Ани, албума е невероятен! На човек да му се дожени само за да има албум като този!

  ОтговорИзтриване
 4. Браво Ани!Не мога да те критикувам за нищо!Гледах, гледах, и не можах да се захвана за нищо.Така че от мен имаш само похвали да знаеш!Аз също в момента майсторя едно албумчеР и се надявам до 15 да е готовоР и да мога да го покажа.Иснам да знаеш ,че често ще надничам при теб( ако нямаш нищо на против) за да черпя опит и вдъхновение.И не на последно място да ти честитя прекрасният женски празник ,и да ти пожелая безброй сбъднати и реализирани идеи и мечти!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Диди, благодаря за милите думи, това ,че честичко надничаш, за да черпиш идеи в вдъхновение, може само да ме радва!Честити празник и на теб :-)

   Изтриване
 5. Ехааа,това е най-красивия албум,който съм виждала някога!!!:))) Невероятна работа:)))ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е, Вили, много силни думи за които благодаря,но съм далеч от мисълта, че е е нещо грандиозно, но пък аз си го харесва също.МОже би ,защото исках на всякак цена да е уау и вдъхновението беше с мен през цялото време.

   Изтриване
 6. This is so beautiful. Your work is outstanding and I am so glad you shared it at TTCRD.

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотен албум, личи си колко много труд си вложила! Заслужавало си е! :)

  ОтговорИзтриване