събота, 7 февруари 2015 г.

Български дух...

За много години, творящи! Най-накрая се вредих  да драсна няколко реда и тук. Днес ще ви покажа една картичка, която направих за рождения ден на едно момиче, което повече от 10 години живее в чужбина. Поръчителката искаше да е нещо  свързано с българския фолклор. Малко се затрудних, защото напоследък вдъхновението  ме е напуснало, и тук веднага ще похваля Нушето, която  винаги ми действа много вдъхновяващо с нейните нежни и различни проекти ;-)  Именно тя ми прати силуета, който използвах.  За направа на моята картичка, използвах идеята на ето тази. И хайде без много приказки вече да покажа какво направих.





 Тадам, еми това е! Сега се надявам и бг пощи да си свършат работата и картичката да пристигне невредима и навреме до Канада!  Поздравявам ви с една любима моя песен, който ми напомня  за моя свако, който за съжаление ни напусна в началото на тази година.



  Хубав и усмихнат уикенд!






6 коментара:

  1. Уау! Страхотен проект! Наистина умиляващ комплимент към българин в чужбина. Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти за включването в Картичкофурийското предизвикателство, задавано тази седмица от мен, с този модерен поглед върху фолклора. Изключително свежо и красиво изпълнение с етно привкус!

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful card!!! Thanks for joining us at Card Mania :) Good luck!!! iluszka DT

    ОтговорИзтриване
  4. Трудна задача Ани, но ти си се справила много интересно с нея. Харесва ми идеята за цветния силует.

    ОтговорИзтриване
  5. Ох ох... много се радвам че съм успяла да те вдъхновя за тази толкова цветна картичка! Много ми харесва! Супер е!
    Благодаря, че ни я показа и в Картичкофурийското предизвикателство, задавано тази седмица от Creative от Beautiful SD Art.

    ОтговорИзтриване
  6. Lovely card!!! Thanks for joining us at Card Mania :) zetkaArt

    ОтговорИзтриване