понеделник, 25 март 2013 г.

Някак международно ми звучи...

Ха  добър ден, крафт приятелчета :-) Искам днес да ви се похваля, че имам честа да бъда гост дизайнер в  Stampsfun-creativity за цели 2 последователни предизвикателства. Не мога да си кривя душата и да не кажа ,че съм много щастлива и горда от този факт. Много от вас са били канени не в  едно или две межународни предизивикателства, но на мен ми е за първи път и наистина съм много щастлива. Едва се сдържах да не публикувам картичката си по-рано, от предвиденото, но сами се сещате ,че нямаше как. Ще се радвам да се включите и вие, за да покажем да света красотите на бг-крафтърките, пък и темата хич не е трудна, а именно -монохромна картичка. Показвам ви моето вдъхновение за вас  в цвят тюркоаз и после няколко думи за самата картичка, тъй като беше направена по конкретен повод. Имам една позната, която чака първото си детенце всеки момент, и към която съдбата не беше много благосклонна на този етап, затова исках да я зарадвам  с нещо мило и да и пожелая на "На добър час", в най-голямото предизвикателство на всяка жена, а именно ролята да бъде майка.



Ето тук съм скрила едно тагче, с пожеланието. Също тук искам да благодаря на Мигито Петрова, за чудесният печат, които ми направи (и не само той)


Използвам за първи път този Печат,  който спечелих  съвсем скоро, от едно предизвикателство.  


Ето и част от украсата, и  накъде без биберонче? Другият акцент в картичката е гълъба, която е  там за да ги закриля и помага. 
Това е от мен и моят международен дебют, ще ви чакам да играете с нас, а аз от друга страна ще се включа тук -там някое друго предизвикателство 


18 коментара:

  1. Ехааааа! Толкова миличко ми стана като я видях тази дама! Прекрасно печатче и още по-прекрасна картичка с разкошно пожелание за бъдещата мама!
    Честито за предизвикателството! Ти го заслужаваш и съм сигурна, че ще внесеш много красота в екипа на Stampsfun-creativity! Ще чакаме с нетърпение и следващите вдъхновения :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  2. Браво, Ани...Много се радвам за теб...Хайде да се отворят вратите и да започнат да те канят и на други места.... На добър час!Картичката е супер :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много е мила и красива картичката, със страхотни акценти!
    Поздравления за отличието!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Very lovey card thanks for playing at SC Hugs Rebekah xx

    ОтговорИзтриване
  5. Честито, Ани! На добър час в новото предизвикателство и нека завалят още такива покани:))) Картичката е много нежна и предизвикваща умиление.Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  6. Ани, картичката е много мила и с много символика! <3 :))))) И аз изглеждам по подобен начин в момента, само че вместо сладолед, бях награбила 3 парчета щрудел и 2 кросана... :D :D :D Да ѝ се роди едно здраво бебче! :))) Щастливо и безпроблемно майчинство желая на приятелката ти! :) Сигурна съм, че всичко лошо ще остане зад гърба ѝ след като види тази прелест, която си създала за нея! <3
    За гостуването - напълно заслужена чест и признание, Ани! :)))) Не съм и очаквала друго! :)))) Време беше талантът ти да бъде признат и на "международната сцена"! :P :)))) Поздравления! Все напред и нагоре! ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Браво, Ани! Чудесна новина. Аз също мисля, че Stampsfun-creativity са напраили страхотен избор в твое лице. Много много вдъхновение и прекрасни проекти, като този който ни показваш.Картичката ти е много символична и заредена с обич и надежда. Много е хубава, браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  8. Your card is so beautiful!
    I love the image!
    Hugs, Andrea

    ОтговорИзтриване
  9. Честито, Ани! Много хубава новина и съвсем заслужено признание! Успех! А картичката е страхотна - в така любимия ми тюркоазен цвят и със сладурския печат на Криста съм уверена, че си разнежила твоята позната.

    ОтговорИзтриване
  10. Честито и от мен, Ани! От думите ти усещам колко щастлива и развълнувана си, ще се позавъртя и там и ако мога ще споделя тази твоя радост с участие. А картичката ти е великолепна! Детайли, акценти, носещи много хубава символика и стоплящи всяко сърце. Благодаря ти, че се присъедини към моя празник!

    ОтговорИзтриване
  11. Честито признание! Картичката е много красива, печатите - също, а предизвикателството май наистина ще ме предизвика :)

    ОтговорИзтриване
  12. Невероятна е, Ани! Толкова е мила и зареждаща! Печата е много готин, а за признанието и покана за участие нямам думи!!! Желая ти и за напред много успехи!

    ОтговорИзтриване
  13. Чудесна новина!!!:) Честито!!!:)))Пожелавам ти все такива и още по-големи успехи и нови хоризонти;) С радост ще се включа,ако ми остане време,а твоята картичка е прекрасна-много мила и всъхновяваща!:)Бравооо!!!:)ххх

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотна новина, браво, Ани! :-) И чудесна картичка :-)

    ОтговорИзтриване
  15. Ехаа!!!! Честито и поздравления, Ани! Картичката наистина е страхотна!
    Гуш!

    ОтговорИзтриване
  16. Lovely card, so pretty and such a sweet image. Thanks for joining us this week at Inky Impressions Challenge xx

    ОтговорИзтриване
  17. Браво. Разкошна картичка, много е нежна и емоционална. Ще разчувстваш получателката със сигурност!

    ОтговорИзтриване
  18. Момичета, благодаря ви за милите думи, за куража, който ми давате с всеки ваш коментар, за това,че споделихте радостта ми!

    ОтговорИзтриване