понеделник, 10 септември 2012 г.

За на леля хубавицата

Здравейте, заглавието на днешната публикация може да се стори странно на някои , но аз така наричам моята племенница- на леля хубавицата. Та тази хубавица в понеделник стана на 9 години. Не знам как така се изтъркули времето, но беше сякаш вчера.. побиват ме  тръпки, как животът ни изтича така измежду пръстите. Ама к'во да се прави , ние остаряваме, а децата растат:-))) Та да не се отплесвам, ами да показвам. Както вече казах Ивайла стана на 9 години ,затова и картичката трябваше да не е съвсем детска. Затова реших  картинката да е просто като за рожден ден, а самата картичка да е по ефектна, направих  shaker картичка. Май започвам да се пристрастявам към тях. Ето я и нея
 Снимката не е много добра, но не знам как да снимам този вид картички,самата PVC корица блести. Ако някой може да помогне, отворена съм за всякакви съвети :-). Отдавна му се канех на този печат, и когато го видях почти на половин цена не можах да устоя :-) Цветът  на основата трябваше задължително да е в розовата гама. Панделка, брадс,  шарена хартийка и готово. Това е една от най-бързо направените ми картички, може би защото имам ясна представа какво исках да постигна, което много рядко се случва :-)
Ще включа картичката тук:


4 коментара:

  1. Чудесна картичка! Шейкър елементът винаги е подходящ при такъв важен повод, като този. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! И да, шейкър елементът наистина си каза думата :-)

      Изтриване
  2. Племенницата ти е голяма късметлийка,че има такава леля като теб! Печатчето наистина е много сладичко,а хартийките,които си подбрала пасват страхотно.

    ОтговорИзтриване