вторник, 26 март 2013 г.

Сватбеният сезон..... ОТКРИТ



Дойде ред и на първата сватбена картичка за тази година. Винаги малко се стряскам като ми поръчат картичка за сватба, защото повечето хора искат нещо нежно, семпло..... в пастелни цветове и т.н.,а на мен ми е безкрайно трудно, тъй като това не  е моя стил.Днешната картичка стана някак на един дъх , имах ясна представа какво искам да направя, само цветовете бяха проблем , дано да не съм прекалила със златното....Напоследък отново започнах да ползвам топлият ембосинг, благодарение на Нушето, която му е голям фен на последък ,и като си говорим всяка втора дума е това ембоснах, онова ембоснах... и като видях последните и покани с топъл ембосинг останах с отворена уста....та, извадих и аз пищова и пудрите и се почна.Ето я и нея:


 За направата и използвах скеча на новото предизвикателство на Card mania, който доста ме улесни.Освен за младоженците, ембосинг използвах и за надписа, който искам и тук да кажа,че ми е от  Мигито Петрова (не го приемайте като реклама, но когато нещо е хубаво искам да го споделя с колкото се може повече хора)



Малко дантела и златен шнур за разкош ,цветя, пера и перли и воала....Скрила съм под цветята и една четирилистна детелинка за късмет на младото семейство. Това е от мен , чао и до скив :-)

http://partytimetuesdays.blogspot.com/2013/03/ptt1130-anything-goes.html
http://www.craftdoormagazine.com/2013/03/ttcrd-march-26th-april-1.html
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/03/cmc-17-sketch.html
http://inkyimpressionschallenges.blogspot.com/2013/03/iic-102-flowers.html
http://emeraldfaeries.blogspot.com/2013/03/emerald-faerie-challenge-41-bling.html

9 коментара:

  1. Aууу...колко е красива,свежичка,пролетно нежна и много шик;))) Браво!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Красива е, Ани-и въобще не си прекалила със златното! Много е нежна и носи много скрити послания-късмет, нежност, внимание ...

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful car4d I Love the lace elements. Thanks for playing with us at PTT.

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful card Anelia!!
    Thanks for joining the TTCRD challenges.
    Hugs,Sandra

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна е! Радвам се, че нашият скеч те е вдъхновил за направата на картичката :) Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Very pretty card, the flowers are lovely. Thank you for sharing your work with all of us at Crafty Boots Challenges.

    Dionne

    ОтговорИзтриване
  7. Супер е, Ани! <3 :)))) Златният ембосинг много добре се връзва с темата и цветовете на картичката! <3 :) Браво!
    Букетчето е превъзходно! <3 Мама се е женила с букет от кали и за мен по-сватбени цветя от тях няма... :)))) Все такива поводи за картички да има! Горчиво на младото семейство!
    ХОХОХО

    ОтговорИзтриване
  8. Много нежна сватбена картичка! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania!

    ОтговорИзтриване
  9. Много нежна сватбена картичка!И надписът се еполучил чудесно и букетчети с малката детелинка! Радвам се,че я сподели в Сard Mania Challenges!
    П.П. Само исках да вметна, че това си е твоят блог и можеш да "рекламираш" всичко и всеки, който си искаш и от който си доволна. Аз не виждам нищо лошо в това.

    ОтговорИзтриване