петък, 26 април 2013 г.

Синът на Великата мечка

Привет от мен ;-) Минавам на бързичко да ви покажа една картичка, която  направих с помощта на част от вас. Благодаря на всички вас, които помогнахте с идеи за тази не лесна задача. Трябваше да направя картичка за 60 годишния  юбилей на един господин , който обича индианската култура и всичко свързано с нея. Това се оказа голямо предизвикателство, защото повече от картинките на индианци бяха по-детски, а все пак човекът става на 60. Вили ми даде страхотната идея с  капан за сънища и така и стана. Разрових се из нета да видя как се прави и запретнах ръкави. Направих един мини вариант на капан за сънища, който всъщност  е основния елемент на картичката.Ето я и нея


 Мисля, че стана добре, може би не е чак токова индианска, но за мен е важно ,че хората ,за които я правих я хареса много.Развалих един стар гердан ,че да взема металните мъниста и бурмички. Обожавам да правя мъжки картички ,но  скоро не бях правила и затова така се предизвиках себе си с тази картичка. Дано да ви е харесала.Ще я включа тук -там  :-)




9 коментара:

  1. Страхотно се е получило! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Gorgeous. Love the colours, papers and feathers.
    Thank you for joining us at Rhedd & Rosie Challenge Blog.
    Hope we see your work again.

    Moira DT xx

    ОтговорИзтриване
  3. Fabulous creation, very clever, thank you for joining in Rhedd and Rosie's challenge, good luck Hun, Zoe DT xx

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful dreamcatcher,terrific card! Thanks for sharing with us at Lexi's Creations!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна идея и прекрасно изпълнение! Тази задача наистина е била едно голямо предизвикателство, но ти си се справила блестящо!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна и много сполучлива! Добре си се предизвикала! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Невероятна е, Ани-както всичко, което правиш! А индианският замисъл си личи отдалече-въобще не се съмнявай дали се е получило. Най-важното е, че хората, които са я поръчали са я харасали!

    ОтговорИзтриване
  8. Such a lovely card, I love the feathers! Good luck in the draw tonight at Paper Crafting Journey and thanks for joining in the challenge, XOX Lucy

    ОтговорИзтриване
  9. wow , stunning card. love the feathers . Thanks for joining us at Rhedd and Rosies . Hugs Tina x( DT member )

    ОтговорИзтриване